Idag.

Först hade vi häsla, jag och Hanna har powerwalk, inte för att vi powerwalkade så mycket vi hamnade jätte långt efter att vi till slut inte såg dom vi gick med, under hela "powerwalken" så pratde vi om drömmar vi hade drömt, ahhaha det gör vi faktiskt ofta, hmm.

Efter det var det No då vi gick upp till biblan för att kopiera 60 papper typ ahhahahahahha, eller bibliotikarien kopiera och vi tog en massa cpbilder som ni ser några inlägg ner åt.

Sen var det Engelska då vi typ bbara översatte en text,hihi.
So vi hade nutidfrågor jag och Gabbi försökte få Sara och Ellen att göra våra fel till rätt genom att rita en massa teckningar till dom, det gick inte bra.

Lunch då vi åt lite och sen vandrade runt i hela skolan, som vi alltid gör ;)

Musik. hhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha. Läste Hannas blogg och aa håller med borde inte skriva ut en massa namn och så men jag Hanna Amanda och Sara garvde ihjäl oss hela tiden för aa han som höll lektionen va aa....
Vi fick iallafall spela en massa instrument hur som helst och sjunga Fredrik och Johannes kom in till Marcus började as dampa på Fredrik för att han spela bas så högt att han fick in i huvudet hahahahha. Ehm aa en massa cp saker hände helt enkelt xD

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0